Перцівка з самогону в домашніх умовах

При якості сучасних продуктів, які в достатку можна знайти на полицях магазинів, виготовляти спиртні напої найкраще самостійно. Тому що покупної алкоголь не славиться надто гарною якістю, і дуже часто в ньому присутня велика кількість хімічних замінників. На створення якісних алкогольних напоїв в домашніх умовах йде не так вже й багато часу, а всі інгредієнти, необхідні для цього, перебувають у вільному продажу.

Перцівка з самогону є традиційним російським продуктом. Від інших видів горілки її відрізняє те, що в помірних кількостях, перцовка має лікувальну і тонізуючий ефект. Правильне її вживання ніколи не приведе до отруєння організму.

докладний рецепт


Як домогтися того, що перцовка з самогону в домашніх умовах вийде відмінної якості? Відповідь проста: необхідно вдумливо прочитати рецепт неухильно слідувати порадам і використовувати тільки натуральні продукти.

  1. Заповнити літрову банку домашнім самогоном. Не варто використовувати магазинну горілку, тому що пропадає весь сенс приготування даного продукту. Додати туди один середній стручок червоного перцю, від 5 до 7 горошин чорного перцю, 3 гвоздики і 3 столові ложки гречаного меду. Мед можна використовувати і квітковий, він додасть перцівки додатковий аромат і приємний медовий смак. Деякі люди радить перед додаванням меду, трохи розбавити його теплою водою або горілкою. Це робити категорично заборонено, так як при нагріванні мед втрачає приблизно половину своїх позитивних якостей. Такий рецепт дозволить створити дійсно ароматну настоянку.
  2. Після змішування всіх інгредієнтів, їх необхідно ретельно перемішати протягом однієї хвилини. Потім банку щільно закрити кришкою, можна навіть замотати шматком тканини. У банку не повинен проникати повітря, інакше рецепт приготування напою в домашніх умовах перетворитися в створення звичайної браги. На 5 діб, банку з майбутньою перцівкою слід поставити в темне місце (це посилить процес), бажано з кімнатною температурою. Рецепт створення перцівки допускає не використовувати темні місця, але краще за все слідувати порадам людей, які вже перевіряли це неодноразово.
  3. Перші кілька днів, банку необхідно струшувати один раз на добу, протягом 10-15 секунд, але не дуже енергійно.
  4. Після того, як пройде 5 днів, отриману рідину необхідно ретельно профільтрувати кілька разів через щільну марлю. Кожен наступний раз марлю необхідно використовувати нову. Після цієї операції перцівку можна розлити по пляшках і залишити на зберігання в темному місці, куди не проникають сонячні промені. Таке зберігання дозволить перцівки не втратити всі свої корисні якості протягом 3 років.

Даний рецепт не є складним, достатньо просто правильно слідувати порадам і можна отримати приємний протизастудний бальзам, який допоможе в найкоротші терміни поправити своє здоров’я і надати організму втрачену бадьорість.

Напій має близько 36-38 градусів, навіть якщо при виготовленні використовувати найміцніший первак. Отримана в домашніх умовах перцовка має дещо інший колір, так як в ній не використовуються хімічні барвники та інші добавки. П’ється настоянка досить легко і приємно, на відміну від простої горілки, подається на стіл злегка теплій. Ось такий рецепт в домашніх умовах.

відеорецепт